Vi jobbar nära och långsiktigt med våra kunder där god kommunikation är a och o.

Våra värdeord är ärlighet, vi är ärliga mot varandra våra kunder och oss själva.
Tillit, vi har förtroende för varandra och känner tillit och ansvar, vi gör alltid vårt bästa och tar ansvar hela vägen.

Entreprenad

Vårt största arbetsområde där vi utför elinstallationer till byggföretag i form av nybyggnationer och ombyggnationer. Vi har erfarna elektriker och projektledare som ser till att ett projekt löper smidigt, följer tidplaner och håller avtal.

Vi har dessutom en egen konstruktions-och projektörsavdelning som gör alla våra ritningar. För dig som kund innebär det att vi snabbt och enkelt kan göra ändringar, lägga till och dra ifrån. Alltså inga onödiga ledtider eller onödiga kostnader.

Service

Vi har även en serviceavdelning där vi utför nyinstallationer och ombyggnationer åt företag och den offentliga sektorn men även privatpersoner. Med fullt utrustade servicebilar och kunniga serviceelektriker är vi snabbt på plats för att ta hand om alla småjobb inom entreprenaden, för att sköta besiktningar och servicebesök när jobben är klara.

Solceller

Ditt tak kan vara så mycket mer än bara skydd för väder och vind. Installera solpaneler, gör taket till ditt alldeles egna kraftverk och låt solen göra fastighetens drift både billigare och mer hållbar. Solpaneler är det allra enklaste sättet att påbörja din resa mot förnybar energi. Du behöver inte byta tak, utan kan direkt installera paneler ovanpå befintliga takpannor. Det gör att du redan från dag ett kan ta tillvara på det naturliga solljuset.

Vi är KNX Partner​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​Med KNX kan du få intelligenta lösningar som gör det möjligt att styra och övervaka alla funktioner i en fastighet integrerat i ett enda system. Vi är KNX-certifierade inom planering, driftsättning och diagnostisering.

Kontakta oss gärna för mer information